kunta3D_logo_web_60_c

Yhteistyökumppanit

Maptionnaire

Palvelun kuvaus:
Maptionnaire kyselytyöominaisuudet toimivat saumattomasti Kunta3D- palvelun kanssa mm. kaavoituksessa, infra-hankkeissa tai missä tahansa kolmiulotteisessa ympäristössä.

Yritys:
Yrityksemme, Mapita, on perustettu vuonna 2011 tarjoamaan jokaiselle ratkaisu omien karttapohjaisten kyselyjen luomiseen. Siitä lähtien Maptionnaire on kehittynyt karttapohjaisesta kyselytyökalusta kokonaiseksi yhteisön sitoutumisalustaksi. Vuosien mittaan koko Maptionnaire-tiimi on työskennellyt kovasti palvelun kehittämiseksi nykyiseen muotoonsa.

maptionnaire_phone

Profox Companies Oy

Palvelun kuvaus:
Navis Typhoon - Visuaalinen projektiportaali ja palvelualusta projektiosapuolille, jossa mm. 3D web pohjainen työmaaseuranta, laajojen pistepilviaineistojen yhdistäminen laitosmallien ja maastoaineistojen kanssa. Sova3D Oy on toteuttanut ratkaisun web-osuuden.

Yritys:
Profox Companies Oy on keskittynyt virtuaalisiin suunnittelujärjestelmiin ja niihin liittyvien palveluiden toimittamiseen investointien ja elinkaaren aikana.​

Screenshot (392)

Proveka Oy

Palvelun kuvaus:
Rakennuksen määrä- ja kustannuslaskenta suoraan IFC mallista. Provekan ohjelmistolla tehty suunnittelu ja analyysi voidaan julkaista S3D-maps /Kunta3D/ S3D_projektit- ympäristössä web-selaimessa.

Yritys:
Proveka Oy on erityisesti rakennusteollisuudessa toimiva asiantuntijayritys, joka on erikoistunut strategisten liiketoimintamallien ja tietotekniikkaratkaisujen kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia yritysstrategian ja toimintaprosessien kehittämiseen sekä kehitämme tähän liittyviä ohjelmistoja. Ratkaisumme parantavat asiakkaiden kilpailukykyä.

proveka

Terrasolid Oy

Palvelun kuvaus:
Terrasolid on alan standardiohjelmisto pistepilville ja kuvankäsittelylle, joka on kehitetty erityisesti paikkatieto-, suunnittelu-, käyttö- ja ympäristöalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin.

Yritys:
Terrasolidin yli 30 vuoden kokemus teollisuudesta ja yli 20 vuoden kokemus LiDAR-liiketoiminnasta varmistaa, että sinulla on pääsy luotettaviin ja monipuolisiin ohjelmistotuotteisiin, jotka pystyvät ratkaisemaan ongelmat laajasti sekä eri sovellusalueilla että erityyppisillä tiedoilla.

terrasolid2

Meshworks Wireless Oy

Palvelun kuvaus:
SensUrban on selainpohjainen visualisointialusta älykkäiden kaupunkien ja rakennusten tarpeisiin. SensUrban heijastaa tosielämän tapahtumat kohteesta rakennettuun, virtuaaliseen digitaaliseen kaksoseen. Monimutkainenkin data saadaan alustan visualisointi ominaisuuksien avulla näkyväksi. Datan läpinäkyvyys muuttaa kaupunkien suunnittelua, seurantaa ja hallintoa.

SensUrban tarjoaa monipuolisen visualisointialustan kaikelle online-tiedoille, kuten liikenteelle, pysäköinnille, julkisen liikenteen palveluille, ilmanlaadulle ja paikalliselle säälle. Digitaalinen kaksonen parantaa kokonaisvaltaisesti kaupungin tarjoamien palvelujen suorituskykyä.

Yritys:
MeshWorks Wireless on Suomalainen, vuonna 2007 perustettu yritys, joka tuottaa Asiakkaille älykkäitä IoT-ratkaisuja.

meshworks_img

Haluatko tietää lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Ota meihin yhteyttä

Studio of Virtual Architecture
Sova3D Oy
Y-tunnus: 2682579-9

Upseerinkatu 3 C (6.krs)
02600 Espoo

Petri Kokko, M.Sc (Arch)
CEO, Founder
p. 050 551 1252

petri.kokko@sova3d.fi