kunta3D_logo_web

Käyttäjäkokemuksia

Kuopion kaupunki / Paikkatietopalvelut

"Kunta3D-julkaisupalvelun käyttöönotto oli varsin sujuva ja nopea prosessi. Jatkuvasti käytössä oleva avoin 3D-näkymä kaupungista helpottaa monen asian esittelyä.

Yksi Kunta3D:n parhaita puolia on helppokäyttöinen ja selkeä käyttöliittymä, jonka ansiosta kaupunkisuunnittelijat pystyvät itse tuottamaan projektin alusta loppuun asti!"

Marko Ahola
Paikkatietoasiantuntija
Kuopion kaupunki / Paikkatietopalvelut

kuopio
Screen Shot 2020-10-19 at 11.21.24

Lujatalo Oy

"Lujatalo Oy on tehnyt jo useamman vuoden yhteistyötä Sova 3D:n ja sen ohjelmistoalustan käytössä tietomallinnetuissa projekteissa. Sova 3D:n käyttö on mahdollistanut tietomallien ja muiden esitysmateriaalien jakamisen ja esittelyn joustavasti web-selaimessa useille projektin sidosryhmille. 

Järjestelmän käyttöönotto, käytettävyys ja tuki ovat luotettavuudeltaan korkealla tasolla ja palvelu on hyvin asiakaslähtöistä. Ohjelmiston käyttöliittymä ja toiminnot ovat tehty mahdollisimman yksinkertaisiksi rakennetun ympäristön ja tietomallien tarkastelemista varten. 

Julkisissa hankkeissa tällainen projektiesittely on koettu hyväksi tavaksi jakaa tietoa sen helpon saavutettavuuden ansiosta. Yksityis- ja kuluttaja-asiakkaiden sektorilla tällaisten palvelujen käyttö tulee kasvamaan tulevaisuudessa."

Matti Tauriainen
Digitaalisen rakentamisen johtaja, TkL
Lujatalo Oy

Haluatko tietää lisää?

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Ota meihin yhteyttä

Studio of Virtual Architecture
Sova3D Oy
Y-tunnus: 2682579-9

Upseerinkatu 3 C (6.krs)
02600 Espoo

Petri Kokko, M.Sc (Arch)
CEO, Founder
p. 050 551 1252

petri.kokko@sova3d.fi